VenloStormt 00181 Ted Boots WEBZaterdag is het zover: de 3e editie van BaarloStormt! Er staan ruim 980 bestormers aan de start. Hier vind je praktische informatie voor zaterdag. Lees dit artikel dan ook goed door.

Starttijd en startnummer
Je starttijd is afhankelijk van het onderdeel waaraan je deelneemt. Kijk op deze lijst voor je startnummer. Je starttijd is nu ook definitief vastgesteld. Je starttijd kun je ook op de lijst nakijkenp de lijst nakijken.
Je kunt startnummer en starttijd opzoeken op basis van je naam.

Startnummer en tijdregistratiechip
Je kunt je tijdregistratiechip en een tie-rap voor bevestiging op zaterdag 17 juni vanaf 13.00 uur ophalen bij het wedstrijdsecretariaat in Basisschool de Bolleberg, Sprunklaan 1 in Baarlo. De chips liggen gesorteerd op nummer. Er hangt een lijst. Daar kun je je startnummer op basis van naam opzoeken.
Het startnummer wordt met watervaste stift op je arm geschreven, zodat je herkenbaar bent als bestormer.

Deelnemers aan MiniStorm krijgen geen chip, maar het startnummer wordt wel op je arm geschreven.

De tijdregistratiechip bevestig je met een tie-rap aan je schoen, anders kan de tijd niet goed gemeten worden. De organisatie van BaarloStormt huurt de chips. We verzoeken je vriendelijk om de chip altijd in te leveren, ook als je gedurende de loop uitvalt. Meteen na de finish wordt de chip weer afgenomen. Dit duurt slechts enkele seconden. Bij het niet inleveren van de chip wordt 10 euro in rekening gebracht.

Bijzonderheden voor teams
Elk team dat deelneemt aan TeamStorm krijgt slechts één tijdregistratiechip, maar bij alle teamleden wordt het startnummer op de arm geschreven. Alle lopers moeten gezamenlijk over de finish komen en het hele parcours met een autoband afleggen. De autoband krijg je in het startvak.

Tasseninname en douche
In Basisschool de Bolleberg, Sprunklaan 1 in Baarlo, is een tasseninname. Hier zijn de hele middag en avond mensen aanwezig. Op het buitenterrein van Basisschool de Bolleberg zijn douches waar je je helemaal kunt afspoelen met koud water.

Instructies wedstrijdleiding
Bij elke hindernis staan mensen van de organisatie die je instructies geven en je eventueel kunnen helpen bij de hindernis. Volg te allen tijde de instructies van de vrijwilligers op.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel succes en plezier tijdens de 3e editie van BaarloStormt!

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
HeerlenStormt main dia
RoermondStormt Main dia