BaarloStormt 00045 Ted Boots WEBAfgelopen jaren organiseerde Volksfeesten Baarlo samen met DSV VenloStormt de hindernissen stormloop BaarloStormt. Na jaren van prettige samenwerking hebben beide organisaties besloten dat Volksfeesten Baarlo voldoende ervaring heeft opgedaan om de stormloop zelfstandig voort te zetten. Dat gebeurt onder de noemer BaarloBattert.

BaarloStormt 00043 Ted Boots WEBOp zaterdag 17 juni stonden maar liefst 980 bestormers aan de start bij de 3e editie van BaarloStormt. Een recordaantal.  Kijk hier voor de foto's. Kijk hier voor de uitslagen. Kijk hier voor de persoonlijke finishvideo.

VenloStormt 00181 Ted Boots WEBZaterdag is het zover: de 3e editie van BaarloStormt! Er staan ruim 980 bestormers aan de start. Hier vind je praktische informatie voor zaterdag. Lees dit artikel dan ook goed door.

BaarloStormt 00186 TedBoots WEBZaterdag 17 juni is het weer zover de 3 de editie van de Volksfeesten stormloop, BaarloStormt. De populariteit van de stormloop neemt toe en hiermee groeit de maatschappelijke functie van het evenement. Om toegankelijk te zijn voor een zo groot mogelijke doelgroep, zijn er samenwerkingen opgezet met SGL, stichting Dichterbij en de Mutsaersstichting. Iedereen Kan Sporten (IKS) Noord-Limburg is gedurende dit proces de verbindende factor geweest.  

BaarloStormt 00086 Ted Boots WEBHoera kindercentra en BaarloStormt bieden op zaterdag 17 juni gratis kinderopvang aan. Om ouders de mogelijkheid te geven om zorgeloos het parcours af te leggen kunnen kinderen tussen 0 en 12 jaar oud kosteloos onder gebracht worden bij Hoera (locatie Panta Rhei). Ouders dienen de kinderen zelf te brengen en op te halen. Het kindercentrum is geopend van 14.00 - 21.00 uur.


Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
HeerlenStormt main dia
RoermondStormt Main dia